vineri, 26 iunie 2009

...de parca la 00:10 nu poti incepe sa bati campii.... Ba da! Poti! Bine ca a dat D-zeu si m-am rupt de yahoo-ul 360 ca prost mai era....Acolo am totusi amintiri, trecutul de care cu chiu cu vai am decis sa ma rup. Acolo era El, el care m-a facut sa sufar si sa ma maturizez peste noapte atat de mult. Lui care ii datorez totusi o parte din mine. El care m-a sunat azi dupa multe luni in care eu nu am mai dat niciun semn de viata. Eu care am disparut excat asa cum am aparut in viata lui...ca o fantoma.
Azi am o alta viata, peste 2 luni voi fi doamna Paraschiv. La 20 de ani voi fi doamna Paraschiv! Woau inca nu ma pot obisnui. Ma casatoresc cu un barbat minunat care e mai mare decat mine cu 10 ani. Un barbat minunat pe care l-am cam incomodat cu nesiguranta si teama mea....Sunt tare debusolata! Am restante fata de mine in special si timpul trece haotic. Doamne cat de haotic trece.
Ma uitam astazi la verva de langa Ambasada Americii. Nu foarte multa lume dar agitatia era atat de sacaitoare, iar oamenii....oamenii erau jalnici! Cafaneaua Actorilor se transformase intr-un canal cu deseuri intelectuale PUTUROASE! Cum dracu sa vorbesti despre Michael fiul lui Jack asa....ca si cand toti ii erau prieteni acestui om desi nu l-au cunoscut niciodata. Teoriile imbecile despre un om a carei moarte ar trebui respectata. Oameni care pretindeau ca stiu totul despre el. Cine dracu suntem noi sa ne dam cu parerea?! In fata mortii avem tendinta de a vorbi numai de bine despre ''X" iar raul e dat uitarii. De ce?
Bucurestiul o sa ne tampeasca pe toti! M-am nascut aici dar deja la 20 de ani pot afirma cu tarie ca il detest! Unde ne pierdem?
As fuma un trabuc dar am fumat si aseara si sunt un om slab. Nu vreau sa devina un viciu. Trabucurile scriu doar poezia, sunt prea rafinate pentru durere!
Asa e in fiecare zi, dimineata ne punem masca iar cei mai norocosi dintre noi gasesc un om , doi, trei cel mult in fata carora sunt ei. Ma simt batrana dar stiu ca sunt doar un rahat cu ochii intrebatori de tot. I am ...?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu